post

Boek nu met veel vroegboek-voordelen een luxe Keycamp kampeervakantie voor 2009.

Luxe kamperen met uw hond
Het aantal campings waar u uw hond mee kunt brengen in uw luxe bungalowtent of stacaravan van Keycamp is voor seizoen 2009 flink uitgebreid! Tegen een kleine vergoeding kan dit belangrijke lid van uw familie samen met u genieten van een heerlijk ontspannen vakantie! Kijk voor meer informatie op de website van Keycamp.

Keycamp heeft voor iedereen de ideale vakantiebestemming. Met ruim 100 topcampings op de mooiste plekjes in Europa, en sinds kort ook in de Verenigde Staten, vervult Keycamp graag uw vakantiewensen. Daarnaast biedt Keycamp veel gratis extra’s zoals een uitgebreid reispakket, de kinderclubs (Fun Stations), het kinderpakket, een kano*, barbecue*, de spelletjeskast en diverse leuke routes*. Ook de toeristenbelasting, de eindschoonmaak en de afkoop borg nemen wij voor onze rekening! Lees meer over de voordelen van een vakantie met Keycamp.

Vroegboekvoordeel 2009
Wanneer u vóór 1 november 2008 uw kampeervakantie voor 2009 boekt, profiteert u van veel vroegboekvoordelen:

  • Boek uw vakantie voor 2009 voor de prijs van 2008. Met laagste prijsgarantie!
  • Extra vroegboekkorting op een selectie van campings.
  • Trouwe Klanten Korting wanneer u vaker met Keycamp op vakantie bent geweest.
  • Kosteloos wijzigen of annuleren tot 1 november 2008.
  • Een aanbetaling van slechts € 100,-.

Lees meer over de vroegboekvoordelen en de voorwaarden.

Informatie en reserveringen: www.keycamp.nl
of telefoon 033 460 27 75.

Win een weekend of midweek kamperen
t.w.v. max. € 445,-!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Keycamp en maak kans op een weekend of midweek in een luxe stacaravan met max. 6 personen en uw hond. Let op: vermeld om kans te maken op de prijs bij uw aanmelding, dat u Keycamp kent via Petnews.

U verblijft op camping Duinrell in Wassenaar, een levendige camping naast het attractiepark Duinrell met het tropische Tikibad, ideaal voor families met kinderen van alle leeftijden (volledig verblijf vóór 27 juni 2009). Lees meer…

*Indien beschikbaar op de camping.