post

Inmiddels is bekend dat CDB olie wonderen doet voor de mens, zonder dat er verslaving bij komt kijken. CDB staat voor Cannabidiol, en wordt gewonnen uit bladeren en bloemen van de hennepplant. Van deze plant wordt ook cannabis gemaakt, maar in CDB olie zit geen THC, een actieve stof die voor de verslaving zorgt. CDB olie is dan ook volledig veilig. Maar wist je dat ook paarden veel baat kunnen hebben bij gebruik van deze olie?

Een ontspannen paard

Sommige paarden zijn wat sneller nerveus, opgewonden of juist wat wilder dan normaal. Dit kan voor jou soms vervelend zijn, maar ook voor je paard zelf. Hier biedt CDB olie de oplossing voor. De olie heeft een kalmerende werking en je zult merken dat je paard een stuk rustiger wordt. Dit is voor jullie allebei prettig!

Geen stijve gewrichten

Net als mensen kunnen paarden wakker worden met stijve spieren en gewrichten, van die lange rit van gisteren. Dit kan heel pijnlijk zijn voor je paard, maar met gebruik van CDB olie is dit ook verleden tijd. De helende functies van de olie zorgen voor ontspannen spieren en gewrichten.

Ontstekingsremmende olie

Naast het feit dat spieren en gewrichten baat hebben bij CDB olie, geniet ook de rest van het lichaam van de voordelen die de olie met zich meebrengt. De olie staat bekend om zijn ontstekingsremmende kwaliteiten. Ook andere ziektes zullen sneller vermeden worden met regelmatig gebruik van CDB olie.

Gezonde huid

Ook heeft CDB olie een helende functie voor vacht en huid. De vacht zal gaan glanzen en ook de huid is sterker dan ooit. De huid van een paard is erg belangrijk en moet van binnenuit beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Ook zal de bloedsomloop gestimuleerd worden en geeft de olie je paard de bescherming die de huid nodig heeft.

De juiste dosering

Online kun je speciale verpakkingen van CDB olie vinden voor paarden. De dosering is voor ieder paard anders, maar dit kun je altijd navragen. Je kunt de CDB olie toevoegen aan het voedsel van je paard, zodat het makkelijk en snel opgenomen wordt in het lichaam.

CBD olie voor je paard bestel je eenvoudig op Equicanna.nl.