post

De zomer is alweer bijna voorbij, heb je problemen met het weglopen van je kat? Hier is de oplossing…

…Catfence omheining voor de kat!

De Catfence is een onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de kat de tuin niet uit kan zonder daarvoor hele hekwerken of muren te plaatsen.

Middels een antennedraad die een signaal afgeeft aan de ontvangsthalsband van de kat wordt een veilige zone gecreëerd waarbinnen je huisdier zich vrij kan bewegen. Wanneer hij echter te dicht de grens nadert die hij niet mag overschrijden krijgt hij een waarschuwingssignaal te horen. Gaat hij toch verder dan krijgt hij een correctie die vervelend genoeg is om de lust om verder te lopen te ontnemen. Na een korte opvoeding,  1 à 2 weken, zal je kat hebben geleerd de grens niet meer te overschrijden.

Door middel van een vlaggetje wordt de grens bepaald, zodat de kat weet dat hij daar niet voorbij moet gaan. Bij de catfence zit 150 meter draad en dit kan verlengt worden tot 1200 meter, dit is 9000 m2 tuin. Er kunnen een onbeperkt aantal katten aan de catfence worden toegevoegd, zolang deze een catfence ontvanghalsband dragen.

Deze omheining is geschikt voor katten boven de 9 maanden en minimaal 3 kg.

De halsband is ook af te stellen op alleen geluidscorrectie. Tevens wordt er bij de catfence een videoband geleverd met instructie en een trainingsschema.

De perfecte oplossing om je kat bij huis te houden, ook zeer geschikt voor op balkons.

Nu in de aanbieding bij Dierenshop van EUR 279,- voor EUR 229,-.